Texas Scramble

IMG_0585.JPG - Klikk for stort bilde Hver onsdag arrangeres Texas Scramble.

Her kan ALLE være med! Perfekt for nybegynnere!

Publisert av Håkon Romuld. Sist endret 24.01.2016

IMG_8731.JPG - Klikk for stort bilde Dette er en flott trenings- og konkurranseform for alle spillere og et sosialt høydepunkt hver uke. Vi setter sammen baller (lag) der vi mikser alle deltakere enten det er juniorer, damer, herrespillere, nybegynnere og erfarne.

Vi anbefaller ALLE å være med på dette. Det er uhøytidelig, men alle får en god innsikt i golf og golfregler og en hyggelig og morsom golfrunde. Her diskuterer vi, forklarer og hjelper hverandre til en bedre forståelse av golfreglene samtidig som vi har det gøy på banen

Dette har vist seg å være et svært så populært tiltak, med opp mot 30 spillere.

Vi satser på ny rekord i 2016!

Ta kontakt med Hege Duun Nilsen eller Christer Månsson for mer informasjon

Fakta om Texas Scramble


Texas Scramble er en uhøytidelig, lærerik og hyggelig turneringsform der 2, 3 eller 4 spillere spiller på lag mot ett eller flere andre lag. Det er på forhånd definert hvor mange hull man skal spille.

Spillet bygger på at laget hele tiden kan velge den best plasserte ballen. Dette gjør at det holder at en av lagets spillere slår et bra slag. På greenen fortsetter laget å velge det best plasserte innspillet, for deretter å putte.

Scramble gir spillere med litt høyere handicap muligheten til å få være med på å bidra til et godt resultat, da alle får spill fra den plass der den best plasserte ballen ligger. Det er ofte minnerike runder og gir kanskje den beste scoren i karrieren for mange av deltakerne.