Gårdsfolket på Sævik

Saevik.JPG - Klikk for stort bilde

Namsos Golfklubb leier grunnen til Sævik golfbane av Borghild og Bjørn Romstad som vi har et godt samarbeid med, og som har vært og er viktige for klubben. 

Publisert av Bård Hansen. Sist endret 27.01.2016

Samarbeidet med sjølingan på Sævik startet i 1999 da klubben etter å ha forsøkt å etablere en bane på Skage sammen med Namdal golfklubb lette etter egnede områder for etablering av eget anlegg. Valget falt på det flotte området på Sævik, og vi skrev en 40 år lang leiekontrakt om areal til bane og lokaler til klubbhus.

Borghild og Bjørn har alltid vært positive til Namsos golfklubb sine planer, og lagt forholdene godt til rette for den utvikling som har blitt gjennomført. Bjørn jobbet mange år med vedlikehold og klipp av banen med til dels dårlig utstyr og manglende ressurser. Han er en praktiker som løser det meste og Reodor Felgen ville hentet stor inspirasjon innimellom fra de løsninger som er funnet underveis.

Uansett hva klubben trenger råd til om skog og gress er Bjørn lett å spørre og tydelig i svaret. Dog med en korrigering fra Borghild i ny og ne....

Under arbeidert med utvidelse i 2013 jobbet Bjørn timer ut og timer inn på traktor, og fraktet bark og fyllmasser tidlig og sent, i en alder av 79 år.

Borghild har bakt utallige sjokoladekaker til lørdagsgolferne og også kokt kaffe og stilt med kaker til turneringer og andre aktiviteter i mange år.

Det er en fornøyelse å se Borghild og Bjørn gå sine daglige turer rundt på banen om kvelden i solnedgangen, og vi er også ganske sikre på at de både er stolte av og fornøyde med de flotte omgivelsene gården har fått!

Vi setter stor pris på grunneierne og den gode dialogen vi har med de!