Greenfee Sævik golfbane 2021

 golf-icon 1.png - Klikk for stort bilde

 

Vi ønsker alle gjestespillere velkommen til en golfrunde på Sævik, og hos oss kan du spille hele dagen for en Green-fee.

Spill på banen vår organiserer du selv ved selvbetjening. Det er ingen bestilling av utslagstid. Du møter opp, går inn i klubbhuset, skriver deg inn i boka og betaler greenfee.

Vi har ikke betalingsautomat, så greenfee må betales ved å skrive navn og spillenummer på konvolutt og legge konvolutt med penger i kassa.

Vi tar imot betaling på VIPPS: 89460 (Namsos Golfklubb)

Spill på banen forutsetter at du har betalt medlemskap hos en annen klubb, enten i Norge eller i utlandet. Betalt medlemskap til en Norsk klubb tilknyttet Norges Golfforbund medfører at du har forsikringsdekning på banen dersom uhellet skulle være ute. Det er ikke tillatt med spill på banen uten gyldig medlemskap.

Publisert av Bård Hansen. Sist endret 04.05.2021

MB900445726.JPG - Klikk for stort bilde

Dersom du er medlem av en gollfklubb og har etablert klubbhandicap etter gjennomført kurs er du hjertelig velkommen til å spille på banen.

Satsene for greenfee er i 2021 og gjelder for ubegrenset spill den dagen:

Barn og ungdom:   Kr. 150,-
Voksne:                  Kr. 300,-

Det er inngått avtaler med Namdal golfklubb og Stiklestad golfklubb, Steinkjer Golfklubb og Klæbu Golfklubb som har egne rabatterte satser, og medlemmer i Namsos golfkubb har særskilt avtale om betaling ved spill på deres baner.

Ytterligere informasjon om dette finner du i klubbhuset.