• Tid for innbetaling av kontingent for 2022
    Minner om at siste frist for innbetaling av kontingent er satt til 30.04.2022 Betal inn nå for å unngå å miste spilleretten!
  • Åpning av banen
    Baneåpning - provisorisk. Vi åpner banen på Sævik på lørdag 23. april. Det blir inntil videre spill på 6 hull med provisoriske greener. Av...

Banen

Åpen (6 hull, prov greener) Mer info på vår FB side!

Treningsområde Åpen
Drivingrange Åpen
Værvarsel fra yr.no

Ingen planlagte hendelser

Årsregnskap

images[3].jpg - Klikk for stort bilde Årsregnskapet skal vise den økonomiske tilstanden til klubben.

I Namsos Golfklubb har vi over flere år drevet med stram økonomisk styring innenfor de moderate ramme som vi har å jobbe med.

Vi har utfordringer i forhold til tilstrekkelig og stabile sponsorer, samt variasjoner i medlemsmassen. I tillegg har vi en stor og etterhvert gammel utstyrspark som skal holdes vedlike.

Under ligger årsregnskap der du kan se den økonomiske stillingen til klubben.

Publisert av Håkon Romuld. Sist endret 30.12.2018

Trykk på linken under for å få frem godkjent årsregnskap:

Årsregnskap 2017 (PDF, 2 MB)

Årsregnskap 2016 (PDF, 4 MB)

Årsregnskap 2015 (PDF, 2 MB)

Hovedsponsorer

Bli sponsor!

Namsos Golfklubb samarbeider med en rekke bedrifter og kan tilby mange spennende sponsorpakker!

Ta kontakt for mer info.