• Årsmøte 2019
    Årsmøte avholdes mandag 11. februar 2019 kl 18:00 i Namdalshagen. Saker som ønskes behandlet må meldes styret innen 28.01.2019. Fullstendig...
  • Godt Nytt Golf-år
    Styret i Namsos Golfklubb vil ønsker godt nytt år til alle medlemmer og samarbeidspartnere.

Banen Åpen
Treningsområde Åpen
Drivingrange Åpen
Sævik
3 °C
kl. 17 - 00
Værvarsel fra yr.no

Ingen planlagte hendelser

Årsregnskap

images[3].jpg - Klikk for stort bilde Årsregnskapet skal vise den økonomiske tilstanden til klubben.

I Namsos Golfklubb har vi over flere år drevet med stram økonomisk styring innenfor de moderate ramme som vi har å jobbe med.

Vi har utfordringer i forhold til tilstrekkelig og stabile sponsorer, samt variasjoner i medlemsmassen. I tillegg har vi en stor og etterhvert gammel utstyrspark som skal holdes vedlike.

Under ligger årsregnskap der du kan se den økonomiske stillingen til klubben.

Publisert av Håkon Romuld. Sist endret 30.12.2018

Trykk på linken under for å få frem godkjent årsregnskap:

Årsregnskap 2017 (PDF, 2 MB)

Årsregnskap 2016 (PDF, 4 MB)

Årsregnskap 2015 (PDF, 2 MB)

Hovedsponsorer

Bli sponsor!

Namsos Golfklubb samarbeider med en rekke bedrifter og kan tilby mange spennende sponsorpakker!

Ta kontakt for mer info.