Sponsorer

Namsos golfklubb har mange gode samarbeidspartnere som er svært viktige for oss. Våre gode og engasjerte sponsorer  gjør det mulig for oss å presentere en bane og spilleforhold som vi som medlemmer kan være stolte av og gjestespillere kan ha glede av.

Under er en oversikt over samtlige av våre sponsorer.

Publisert av Bård Hansen. Sist endret 17.01.2016

Våre sponsorers logoer, linker og aktivitet. Trykk på logoen og du kommer til sponsorens hjemmeside.

HOVEDSPONSORER:

bdo  Revisjon, økonomisk rådgivning og regnskapsføring fra kontorer i Namsos, Grong og Rørvik.

Bilsenteret Merkeforhandler for VW i Namdalen, med hovedkontor i Namsos.

Glømmen Entreprenørvirksomhet og salg av grunnmasser fra kontorer i Namsos.

Robrygga Kiropraktørklinikken Namdal v/Jan Erik Barsøe driver sin virksomhet i Robrygga i Namsos.

Koment Planlegging og gjennomføring av event og salg av ulike promoteringsprodukter fra kontorer i Namsos og Trondheim.

trio-media-logo.png Elektroinstallatør og salg av komponenter fra kontorer i Namsos.

namdal-ressurs-logo.png Salg av renovasjonssystemer til offentlige og private fra kontorer i Namsos.

NTS logo Sjøveis transport. Største aktivitet er Norsk Fisketransport.

Overhallagruppen Produsent av betongelementer, bolighus, mekanisk industri og transport fra konsernets kontorer i Overhalla og Namsos.

Scandic Scandic Rock City har 96 rom og driver hotell med restaurant i Namsos.

ØVRIGE SPONSORER:

• Acos AS